Brabantia waterkoker

Brabantia ken je wellicht wel als het merk dat handige spullen voor in huis verkoopt. Van blikopeners en spatels tot prullenbakken en opbergers. Ook verkopen ze een elegant assortiment aan elektrische apparatuur, waaronder waterkokers. Voor iedere keuken heeft Brabantia wel een waterkoker, in verschillende designs. Iedere waterkoker bevat zo’n 1,7 liter inhoud. Het leuke is dat de producten van Brabantia op elkaar zijn afgestemd, wat betekent dat je allerlei elektrische apparaten kunt kopen in dezelfde stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bordeauxrode waterkoker, samen met een bijpassende broodrooster?

Alle waterkokers van Brabantia

Een waterkoker van Brabantia is een goede en veilige koop. De prijs-kwaliteitverhouding is goed: de waterkokers van Brabantia zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar en je kunt erop rekenen dat de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt goed is. Brabantia is een degelijk merk dat bekend staat om kwaliteit.

Brabantia BBEK1013KBK Waterkoker

Dankzij de zwarte afwerking komt deze waterkoker in elke keuken goed tot zijn recht. De waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter waarmee je wel 8 koppen thee kunt zetten in een keer. De waterkoker heeft een simpel design en is dus makkelijk te gebruiken. In plastic zitten veel chemische stoffen die schadelijk zijn voor je lichaam. De Brabantia BBEK1031KBK is daarom BPA-vrij.

Brabantia BBEK1001 Waterkoker

Met deze ruime Brabantia BBEK1001 Waterkoker van 3000 watt kun je maarliefst 1.7 liter water koken. Zet in een handomdraai een grote hoeveelheid thee voor al je visite. Ideaal voor iedere theeliefhebber! De waterkoker is gemaakt van zilver RVS. Dit tijdloze design komt goed tot zijn recht in elke keuken. De waterkoker bevat een pop-up deksel en door het doorzichtige deel kun je precies zien hoeveel water er nog in de waterkoker zit. In plastic zitten veel chemische stoffen die schadelijk zijn voor je lichaam. De Brabantia BBEK1001 is daarom BPA-vrij.

Brabantia D1S waterkoker

De Brabantia D1S Waterkoker is de ideale waterkoker voor iedere theeliefhebber. Met zijn 1,7 liter is deze RVS waterkoker het ideale formaat. Bovendien heeft deze waterkoker een luxe design, waardoor hij jouw keuken een enorm chique uitstraling zal geven! Met een vermogen van 2000-2400 Watt laat deze waterkoker je water in een mum van tijd koken. De waterkoker beschikt over thermische kleurverandering. De waterkan heeft een LED-verlichting die blauw kleurt wanneer de waterkoker is ingeschakeld, in paars verandert als het water opwarmt, en rood wordt wanneer het water begint te koken. Deze waterkoker van Brabantia is in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Brabantia’s Nederlandse oorsprong

Brabantia is overal ter wereld te vinden, maar de wortels van het merk liggen in Brabant, Nederland. Brabantia is familiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat. De vierde generatie Van Elderen staat nu aan het roer. Overgrootvader Van Elderen produceerde in 1919 zijn eerste melkbussen en kannen. De eerste pedaalemmers werden in 1952 gemaakt, het iconische decor Patrice dateert uit 1969. Inmiddels staat Brabantia bekend om de stijlvolle, duurzame en kwalitatief goede producten.

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2022 Welke waterkoker kopen