De'Longhi waterkokers

Ben je op zoek naar een De’Longhi waterkoker? Wellicht ken je het merk De’Longhi al van de koffiemachines. De waterkokers van De’Longhi staan mooi op je aanrechtblad en staat bekend als design merk. Om het je makkelijk te maken, hebben we hier een selectie gemaakt van de beste De’Longhi waterkokers.

Of je nu water wil koken voor thee, koffie, soep, chocolademelk of voor tijdens het koken, een waterkoker is een onmisbaar keukenapparaat. 

delonghi waterkoker

De beste De'Longhi waterkokers

Op zoek naar een waterkoker van De’Longhi? Wij zetten de beste De’Longhi waterkokers voor je op een rij. Dit is een selectie gemaakt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen zijn altijd up-to-date. Als er een waterkoker afgeprijsd is en dus goedkoper is geworden, zie je dit ook verschijnen in het overzicht.

De'Longhi Icona Vintage KBOV 2001 waterkoker

Ontbijt in stijl met de waterkoker Icona Vintage KBOV 2001 en beleef het elegante retro design van de jaren ’50 in je keuken. Zo is de waterkoker voorzien van een hoogglans finish en is het stijlvol afgewerkt met verchroomde details. De Icona Vintage KBOV 2001 is zeer praktisch in gebruik, zo draai je hem gemakkelijk 360° rond en is het het waterniveau van het 1,7 liter grote waterreservoir direct zichtbaar. Geniet iedere dag in stijl met de Icona Vintage serie van De’Longhi en kook water in stijl. Deze waterkoker staat prachtig op je aanrechtblad en is een echte design waterkoker. Deze Icona Vintage waterkoker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

De'Longhi Distinta Moments KBIN 2001 waterkoker

Begin de dag goed met gekookt water voor jouw thee uit deze De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001 waterkoker. Deze De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001 waterkoker heeft een 1,7 liter water inhoud met waterniveau indicatie. Verder is de De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001 waterkoker met de afneembare basis, zeer praktisch in gebruik. De waterkoker is hierdoor ook 360 graden rond te draaien en wordt zonder de afneembare basis volledig draadloos. Het verborgen warmte-element, gemaakt van roest vrij staal, zorgt ervoor dat jij de waterkoker minder vaak hoeft te ontkalken en zo langer mee gaat. De waterkoker komt met een stijlvolle mat metalen afwerking, zodat deze prachtig staat in je keuken. De waterkoker is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De'Longhi Brillante KBJ 2001 waterkoker

Bij de aanschaf van deze waterkoker van De’Longhi weet je één ding zeker: je hebt een hele bijzondere eycatcher op je keukenblad staan. Met een vermogen van 2000 Watt en een inhoud van 1,7 liter is dit de perfecte waterkoker voor een normaal huishouden. De waterkoker is 360 graden rond te draaien en volledig draadloos. Het verborgen warmte-element zorgt ervoor dat je de waterkoker minder vaak hoeft te ontkalken. 

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2022 Welke waterkoker kopen