Siemens waterkoker

Ben je op zoek naar een waterkoker van Siemens? Een goede keuze. Siemens waterkokers zijn betrouwbaar en zijn er in allerlei maten en kleuren. Een waterkoker is onmisbaar in je keuken. Of je nu water wil koken voor thee, koffie, soep, chocolademelk of voor tijdens het koken. Een waterkoker van Philips is een goede en veilige koop! De prijs-kwaliteitverhouding is goed: de waterkokers van Philips zijn goed betaalbaar en de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt is goed. Een goede investering dus!

Siemens waterkokers

De beste Siemens waterkokers

Op zoek naar een waterkoker van Siemens? Wij zetten de beste Siemens waterkokers voor je op een rij. Dit is een selectie gemaakt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen zijn altijd up-to-date. Als er een waterkoker afgeprijsd is en dus goedkoper is geworden, wordt dit ook aangegeven.

Siemens TW86104P Sensor for Senses

Deze Siemens TW86104P Sensor for Senses waterkoker is voor de theedrinker die nét even wat extra’s verwacht. Bij deze design waterkoker is het mogelijk om zelf de temperatuur van het water in te stellen en bovendien heeft de water een 30 minuten warmhoudfunctie. De temperatuur kan je instellen in vier standen: 70°C, 80°C, 90°C of 100 °C. Voor een goede kop groene thee raden we 70 of 80 graden aan. De waterkoker is in verschillende kleuren beschikbaar. 

Capaciteit: 1,5 liter. 

Siemens TW3A0107

Met deze Siemens Series 300 waterkoker heb je voor een aantrekkelijke prijs de degelijke Duitse kwaliteit van Siemens, voor jarenlang aan heerlijke thee. Zo is hij voorzien van een Lift-Switch-Off-functie, die de waterkoker automatisch uitschakelt wanneer hij van de sokkel wordt gehaald. Hij heeft een fijnmazig, uitneembaar kalkfilter. Voor kokend water in een handomdraai!

Capaciteit: 1,7 liter. 

Welke waterkoker kopen? Op Welkewaterkoker.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe waterkoker. 

© 2022 Welke waterkoker kopen